Mindful Run - 5 weken

Meer energie, meer zelfvertrouwen, meer kracht

5-weekse Mindful Run cursus - Capelle a/d IJssel

Het programma van Mindful Run in Capelle a/d IJssel heeft als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert hardlopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”.

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5 weekse Mindful Run cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Resultaat
Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker hardlopen, beter kunnen ontspannen. Je hardloopcarrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

Mindful Run Dordrecht
IMG_20230614_221930_435

Aanmeld- en Contactformulier

Wat fijn dat je enthousiast bent! Vul hieronder het contactformulier in als je je wilt aanmelden voor cursus | training | wandeling, of als je meer informatie wilt ontvangen hierover. Ik neem dan spoedig contact met je op.

  Ik wil mij aanmelden voor (geef jouw keuze hieronder aan):

  Met het gebruik van dit aanmeld/contact formulier ga ik akkoord met de Privacy Verklaring van Sylvia Scholten zoals gepubliceerd op deze website.

  ALS INSTRUCTEUR AANGESLOTEN BIJ:

  Wat vinden anderen

  Als ik de Mindful walk weer opnieuw mocht doen, zou ik dat zo doen! Sylvia neemt echt de tijd voor je en geeft je de reflectie die je nodig hebt.

  – Sofia, Capelle aan de IJssel

  Het heeft mij heel veel zelfkennis gebracht om met Sylvia een mindfull run te doen. Je bent niet alleen bezig met je sport, maar ook met je zelfbewustzijn. Wie ben ik en waar sta ik voor? Echt een aanrader!

  – Ivy, Rotterdam

   je krijgt meer bewustwording van de verbinding, zowel met jezelf als met anderen. Die inzicht had ik graag al jaren eerder gekregen. Het geeft mij zoveel rust! Dankjewel Sylvia!

  – Annet, Den Haag

  Elke week 90 min - 5 weken

  Cursuskosten: € 129,- p.p.

  Data in overleg

  Contact Informatie

  Sylvia Scholten

  T: 06-13285088  | Email

  ×