Wandel Coach - Capelle a/d IJssel & omgeving

Sylvis Scholten

Fijn dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

Ik heb altijd al een diepe liefde voor de natuur gehad.  Wandelcoaching biedt je de mogelijkheid om, al wandelend en via gerichte oefeningen, dieper inzicht te krijgen in jezelf en je persoonlijke drijfveren. Het is een speelse manier om te ontdekken wat jou kan helpen om te bereiken wat voor jou belangrijk is.

Bij mindful wandelcoaching maak ik gebruik van de natuur, mindfulness en bewuste ademhaling. De oefeningen helpen je om beter in contact te komen met je lichaam en emoties. Zowel de natuur als je eigen lichaam fungeren als spiegels om je bewust te maken van je gedachten, gevoelens en verlangens.

Wat je tijdens deze oefeningen ervaart, koppelen we aan je specifieke coachingsvraag. Dit stelt je in staat om je vraagstuk of wens vanuit een nieuwe invalshoek te benaderen en anders te ervaren. Hierdoor kunnen nieuwe mogelijkheden ontstaan en kun je in beweging komen om je doelen te realiseren.

“In het Schollebos waar de natuur fluistert en de bomen verhalen vertellen, kun je mij vaak vinden. Ik ben namelijk ook actief als Powerwalk instructeur en als Mindful Walk- instructeur. Daarbij ben ik een zielsverkenner, een luisteraar. Met een passie voor bewegen.”

 Mijn wandelcoaching is verkwikkend in de natuur. Een omgeving waar de antwoorden vaak ook te vinden zijn in de stilte tussen de gesprekken.

Zet je eerste stap nu: neem contact met mij op!

Begin met een e-mailtje naar mij (mindful@sylviascholten.nl) of vul het contact formulier van deze website in, en ik neem contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek wederzijds goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek in, deze is kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten.

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

Wandel coach locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Capelle a/d IJssel Schollebos.  

Een andere locatie is uiteraard bespreekbaar.

Aanmeld- en Contactformulier

Wat fijn dat je enthousiast bent! Vul hieronder het contactformulier in als je je wilt aanmelden voor de wandelcoaching, of als je meer informatie wilt ontvangen hierover. Ik neem dan spoedig contact met je op.

  Ik wil mij aanmelden voor (geef jouw keuze hieronder aan):

  Met het gebruik van dit aanmeld/contact formulier ga ik akkoord met de Privacy Verklaring van Sylvia Scholten zoals gepubliceerd op deze website.

  ALS COACH AANGESLOTEN BIJ:

  Mindful wandelen

  Vergoeding: € 75,- per uur excl. 21% BTW

  Elke week 2 uur sessie - 6 weken

  Data: in overleg. 5 opeenvolgende weken en 1x een terugkom afspraak.

  Contact Informatie

  Sylvia Scholten

  T: 06-13285088  | Email

  ×