Cursus Mindful walk

Voor alle leeftijden, beginnend en gevorderd wandelaars

Cursus Mindful Walk - nu ook in 3 weken - Capelle a/d IJssel

Mindful Walk cursus heeft als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “FIT EN MEER ENERGIE”.

Ben je graag buiten en is wandelen helemaal  jouw ding dan is de Mindful Walk cursus geschikt voor jou. Het programma van Mindful Walk heeft als doel jou beter te laten ademen, zodat je makkelijker en meer ontspannen leert wandelen. Je maakt het hoofd leeg, leert beter te voelen en het belangrijkste resultaat: MEER ENERGIE.

De Mindfulcursus nodigt je uit om op een dieper niveau kennis te maken met de verschillende aspecten van wandelen en luisteren naar je eigen lichaam. Het draait om het bewust worden van je houding, de stappen die je zet en de energie die je voelt. Als je meer in het huidige moment leeft, merk je dat je gedachten tot rust komen en je intenser kunt genieten van de wereld om je heen.

Resultaat

Het resultaat van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, meer neusademhaling, ook als je niet aan het wandelen bent.
Dankzij deze effectieve methode in combinatie met wandelen kom je los van jouw vaste denkpatronen en gewoonten. Leer je hoe je meer energie krijgt door een betere ademtechniek, heb je een betere focus, leer je ontspannen lopen en hoe je beter kunt ademen. Het wandelen krijgt een nieuwe impuls door de technieken die je leert.

In deze cursus, ontdek je een nieuwe wereld vol mogelijkheden. Het is een bewustwordingsproces, vergelijkbaar met het afpellen van een ui, waarbij je uiteindelijk bij de kern aankomt de prachtige kern die we in wezen allemaal zijn. Naast de fysieke voordelen ontwikkel je een betere balans en conditie.

Je hebt de keuze tussen een 5-weekse cursus en een versnelde 3-weekse cursus. Beide programma’s hebben dezelfde prijs en bieden dezelfde inhoud. Dit betekent dat je dezelfde waardevolle ervaring en training kunt verwachten, ongeacht of je de cursus in vijf of drie weken volgt.

20230609_204424

Wil je meer weten over de inhoud van deze cursus? Volg deze link

Aanmeld- en Contactformulier

Wat fijn dat je enthousiast bent! Vul hieronder het contactformulier in als je je wilt aanmelden voor cursus | training | wandeling, of als je meer informatie wilt ontvangen hierover. Ik neem dan spoedig contact met je op.

  Ik wil mij aanmelden voor (geef jouw keuze hieronder aan):

  Met het gebruik van dit aanmeld/contact formulier ga ik akkoord met de Privacy Verklaring van Sylvia Scholten zoals gepubliceerd op deze website.

  ALS INSTRUCTEUR AANGESLOTEN BIJ:

  Wat vinden anderen

  Het heeft mij heel veel zelfkennis gebracht om met Sylvia een mindfulrun te doen. Je bent niet alleen bezig met je sport, maar ook met je zelfbewustzijn. Wie ben ik en waar sta ik voor? Echt een aanrader!

  – Ivy, Rotterdam

  Als ik de Mindful walk weer opnieuw mocht doen, zou ik dat zo doen! Sylvia neemt echt de tijd voor je en geeft je de reflectie die je nodig hebt.

  – Sofia, Capelle aan de IJssel

   je krijgt meer bewustwording van de verbinding, zowel met jezelf als met anderen. Dit inzicht had ik graag al jaren eerder gekregen. Het geeft mij zoveel rust! Dankjewel Sylvia!

  – Annet, Den Haag

  Elke week 90 min - 5 weken Elke week 120min - 3 weken

  Cursuskosten: € 129,- p.p. Minimaal 4, max 8 personen

  Mindful Walk cursus data in overleg

  Contact Informatie

  Sylvia Scholten

  T: 06-13285088  | Email

  ×