Over mij

Meer passie, liefde, bewustwording en vertrouwen

Leuk om je te leren kennen. Ik ben Sylvia Scholten

Ik ben Sylvia en kom uit een ondernemers gezin, met een Rotterdamse mentaliteit, dus de uitdrukking ‘niet lullen, maar poetsen’ is mij wel bekend. Dit heeft mij jarenlang in een overlevingsstand gezet, van alsmaar doorgaan en niet voelen.

In 1996 kwam ik als moeder alleen te staan met mijn, toen nog maar 6 weken oude, zoontje. Het was gewoon doorademen, niet voelen en schouders eronder en ervoor zorgen dat dit prachtige kind een liefdevolle knul mocht worden. Ik had mijn gevoel voor de buitenwereld uitgezet, ik had min of meer een masker opgezet en stelde nauwelijks grenzen. Ik ging, maar door totdat het op een gegeven moment echt niet meer ging. Mijn zoon was inmiddels volwassen en ik werkte bij een financiële instelling, waar bij mij door de werkdruk het chronische stress werd. Ik had nog nooit gehoord van hoog gevoeligheid of dat je brein overprikkeld kon raken. Inmiddels weet ik wel beter.

Ik leef vanuit passie, liefde en vertrouwen 
met wijsheden uit de natuur.

Ik, Sylvia Scholten, heb altijd veel hardgelopen (marathons) en was graag in de natuur, waar ik kon vertragen, ontspannen en Mindful in de natuur weer kon opladen. Wandelen is altijd mijn passie geweest.

In deze periode ben ik diverse opleidingen gaan doen, zoals: NLP, Mindful voelen, Mindful Walk, Oersterke voeding, Jaaropleiding Sjamanisme, Reiki, Ayurvedische massage en als kers op de taart een Vision Quest in Schotland. Na deze mooie jaartraining en de Quest in de natuur weet ik dat ik nog meer mag vertragen. 

Dit alles heeft mij zoveel voldoening en mooie inzichten gegeven, dat ik hier alleen maar meer van wil.

In 2022 is mijn vader overleden en in 2023 ook mijn moeder. Ik heb gezien hoe zij als rotsen in de branding, gehard door de maatschappij, altijd maar doorgingen en zichzelf hebben weggecijferd. Vlak voor het overlijden van mijn moeder kon ze gelukkig kwetsbaar en zacht zijn, waardoor ik eindelijk een diepe waardevolle verbinding voelde met haar. Heel dankbaar dat ik dit nog heb mogen voelen.

Op dit moment realiseer ik mij dat ik die stress veroorzaakte, niet de omstandigheden in de buitenwereld. Na deze ontdekking is mijn leven onherkenbaar veranderd en ben ik niet langer bezig met mijn eigen ego. Ik wil mijn ervaringen delen met anderen, laten ervaren wat mindfulness wandelen en mindfulness running teweeg kan brengen. Ga je met mij?

sylvia scholten
  • Voor alle conditie niveaus
  • Ontdek je zit plek
  • Mindful Walk 
  • Ademhalingstechnieken
  • Aandachtig hardlopen 
  • Betere conditie
  • Stevig wandelen
  • Inspannen & ontspannen
  • Versterken van je spieren
Contact Informatie

Sylvia Scholten

T: 06-13285088  | Email

×